Çka jane sesionet?

Sesionet janë një mundësi që të bëni pyetje direkte ekspertëve dhe profesionistëve të temave të ndryshme.


Platforma Pyete do të mundohet që vazhdimisht të organizojë sesione të temave të ndryshme duke ju mundësuar të gjithë të mësojnë nga personat që kanë korrur suksese të ndryshme në fushat e tyre respektive.


Nëse keni ndonjë propozim për personat që duhet ti ftojmë në sesionet e ardhshme ju lutem na Kontaktoni.


Për tu njoftuar rreth sesioneve të fundit na ndiqni në faqen tonë në Facebook.